16 Nisan 2012 Pazartesi

Kullanışlı bi' blogger teması ''ProGrey''

Bir zamanlar kullandığım fakat sonradan ( herşeyden olduğu gibi ) sıkıldığım temanın orjinal halini paylaşayım dedim. Genelde tüm blogcular için vazgeçilmez olan blogger halkı tabiriyle headerler olsun widgetler olsun sonra efendime söyleyeyim yorumlarda avatarlar felan gibi bir çok taaarımla bağdaştırılmış durumda. Emin olabilirsiniz ki kıyıda köşede paylaşılan ''En güzel blogger teması'' gibi saçma sapan sırf site hit alsın diye ordan burdan temalar gibi  değildir. Size her alanda rahatlık sağlayacağına eminim...
Birazcık da olsa html bilginiz ile temayı çok güzel hale getirebilirsiniz. Ne biliyim arka-planı değiştirip, eklenti bölümünün renklerini yazıları gri-siyah da yapabilirsiniz. Bi' sorun oluşursa ( ki oluşmaz kanımca ) yene burdan sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardım ederim. Edemediğim konular olursa temayı siler atarsınız. ( Sanki başka tema mı yok ? )

Gelelim tema adreslerine :


ÖNİZLEME               İNDİR



Bu da benim kullandığım tema : Önizleme - Paypaldan 1 lira atın temayı veriyim :D   (Pek bi değişiklik yok ama gereksiz yerleri kaldırdım, arkaplan değişti sonra ne efendime söyliyim ''arama'' yeri eklendi ha bide sağ tarafta küçük bi eklenti var. 1Tl bişey değil :D )

1 yorum: