12 Mayıs 2012 Cumartesi

Angry Birds Oyna

Angry birds dünyaca bir oyun olduğunu bilirsiniz. Eğerki bilmiyorsanız şimdi oynayabilirsiniz. Oyundaki amaç kuşları atıp düşmanları öldürmek. Tabi her kuşun ayrı bi özelliği var, bunları oynadıkça öğrenebilirsiniz. Aslında çok kolay ve zevkli bir oyun. Bazen geçemediğiniz bölümler olunca insanı çileden çıkarma konusunda ve buna rağmen hala oynamaya devam ettirme konusunda çok usta.. Bunun sebebi grafikleri çok iyi olması, göze hoş ve oynarken sıkmayan bi oyun olmasıdır.
Oyunda envanteriniz bitince yenilerini ucuza alabilirsiniz. Pe kuşlarla bitmiyor, Angry Birds Rio ve Angry Birds Season gibi değişik sürümleride mevcut.

Yalnız oyunun açılması biraz uzun sürüyor. Para konusunda sıkıntıya düşeceğinizi sanmıyorum çünkü oyuna para yatırmadan da oyundan parayla aldığınız zevki aynen alabilirsiniz. Angry Birds'in adından da anlaşılabileceği gibi kızgın bir oyundur. Şimdi aklınıza kanlı oyunlar gibi gelmesin. Hemen hemen her yaş kullanıcı oynayabilir.

Dilerseniz android telefonunuza da oyunu indirip oynayabilirsiniz. Açılana kadar kendinize bi kahve yapıp oyunun keyfine bakmanızı tavsiye ederiz...

Facebooktan oynamak için : https://apps.facebook.com/angrybirds/?ref=ts
Android Telefonunuza indirmek için: http://goo.gl/pBPLS - Diğer sürümlerine de bu linkten bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder